Slovenské eshopy oslovia 3.5 milióna kupujúcich

Nákupy s Evitou

Nákupy s magazínom Evita v slovenských eshopoch.

Evita magazín pripravuje už druhý krát v spolupráci s Asociáciou eshopov ďalšie kolo obľúbeného projektu Nákupy s magazínom Evita. Pôvodne česko-slovenské nákupy však aktuálne menia svoju tvár a vzniká nový, unikátny projekt zameraný len na Slovensko. Zmyslom inovovaného projektu Nákupy s Evitou je ponuka zľavových kupónov, ktoré umožnia čerpanie zákazníckych výhod a zliav pri nákupe len v slovenských internetových obchodoch, teda v ponuke už nebude ani Česká republika ani kamenné predajne. Myšlienkou nových nákupov sa stáva motto: „Užite si vianočné nákupy z pohodlia domova a nakupujte s Evitou“.

Marketingový riaditeľ vydavateľstva MAFRA Slovakia, ktoré nákupy zastrešuje, pán Ivan Netík, tieto kroky vysvetľuje: „Nárast nákupov online je v posledných rokoch markantný. A to nielen pred Vianocami. Myslíme si, že si zákazníci viac ako zhon a nervozitu z hľadania parkovacieho miesta či návalov v obchodných centrách môžu radšej užiť vianočné nákupy z pohodlia domova. A  svojich blízkych tak potešiť krásnym darčekom z internetového obchodu na Slovensku. Vítame preto možnosť spojiť sa s Asociáciou eshopov, spolu s ktorou predstavujeme tento zaujímavý projekt nielen majiteľom slovenských online obchodov, ale v prvom rade ich klientom.“

Informácie o projekte a zľavových kupónoch budú rozšírené medzi viac ako 3.5 milióna koncových zákazníkov na Slovensku nasledovne:

• 3.250.000 majiteľom platobných kariet Mastercard a Maestro
  • 350.000 kontaktom cez platený video status na Facebooku a YouTube
  • 50.000 zľavových knižiek bude súčasťou magazínu Evita
  • 45.000 on-line stiahnutí zľavových knižiek priamo zo stránky www.nakupysevitou.sk

Akcia bude promovaná za viac ako 270.000 Eur v TV, rádiách, tlači, na internete, OOH, v mobilných zariadeniach, v priamej komunikácii u zúčastnených internetových obchodov (web stránky, newslettre, bannery…). Bude využité celé portfólio printových aj elektronických titulov vydavateľstva Mafra Slovakia, a.s.

Peter Papan, predseda predstavenstva Asociácie eshopov k tomu dodáva: „Asociácia eshopov oslovuje slovenské eshopy, ktoré sa väčšinou len ťažko presadzujú v konkurencii tvoriaceho sa jednotného digitálneho trhu Európskej únie. Sme veľmi radi, že v spolupráci s vydavateľstvom Mafra Slovakia, generálnym partnerom Mastercard/Maestro a ďalšími partnermi konečne na Slovensku vznikol projekt, ktorý v období predvianočných nákupov pozitívne zviditeľní práve túto skupinu on-line podnikateľov“.

Eshopy, ktoré sú registrované v Asociácii eshopov, alebo ktoré sa registrujú (registrácia zdarma) do 30.9 2018 majú nárok na zľavu 50% z ceny kupónu. Ostatné slovenské eshopy, ktoré sa nebudú registrovať, ale sa do akcie prihlásia na emailovej adrese Asociácie eshopov  support@eshopa.eu do 10.9.2018, dostanú zľavu 25% z ceny kupónu v zľavovej knižke.

Všetky informácie o možnosti prihlásiť sa do akcie Nákupy s Evitou pre slovenské eshopy a ich zákazníkov - a teda o možnosti mať v zľavovej knižke vlastné kupóny budú dostupné na stiahnutie  na stránke www.nakupysevitou.sk. V prípade záujmu môžete kontaktovať aj priamo Mafra Slovakia: marcela.bobekova@mafraslovakia.sk;  alebo telefonicky na čísle +421 915 884 305. Po preverení Vašej registrácie v Asociácii eshopov Vám bude poskytnutá predmetná zľava.

Asociácia eshopov
Marketing - support@eshopa.eu